lauantai 26. helmikuuta 2011

Lämmikettä ja takunpoistoa

Hiihtolomaviikolla pakkasin karvakorvat kaverin autoon ja hurautettiin maalle. Kaverin miehen kätköistä löytyi aivan ihana viltti, jonka ostin  pois kokonaisen euron hintaan. Viltti on peiton kokoinen ja ihanan pehmeä. Täydellinen päiväunille <3

Eilen hilpaisin vapaapäivän kunniaksi piipahtamaan Jupperin suurkirpputorilla. Saalis jäi hieman pieneksi, vain muki ja koiralle kampa. Mukin kuvituksen on tehnyt Leendert Jan Vis. Muki oli hyväkuntoinen, kuva ehjä eikä näkynyt tummentumia tai kolhuja. Hintaa 50 snt. Koiran kampa oli taasen tarpeelllinen ostos, kohta alkaa karvanlähtökausi. Saa takut hyvin irti hännästä varsinkin, jonne ei karsta pure. Kampa oli uudenveroinen eikä hintakaan kirpaissut, 2 euroa siitä maksoin.

2 kommenttia:

  1. Meillä on alkanut myös vanhemman, mummokoiran karvanlähtö, kirppislöytö puuvillachenille päiväpeite on aivan ihana, kun siihen ei tartu koirankarvat.Kaikki keinokuidut ovat nou-nou materiaalia.

    VastaaPoista
  2. Aivan huippis tuo fleece! Mä ostan kaikki alle viiden euron fleecet kaupasta ja kirpparilta aina kun kohdalle osuu. Tykätään niistä itse ja ovat ihania pentupesän lämmikkeitä/pehmusteita. :)

    VastaaPoista