maanantai 14. helmikuuta 2011

Kahdelta päivältä


Tylsän sunnuntain pelastus on aina kirppiskierros. Vaikka mitään ei löytäisikään, saapahan ajan kulumaan. Eilen sitä ei tarvinnut pelätä, sillä Juppalan suurkirpputorilta matkaan tarttui kaksi talvista vaatetta; pitkä neulepaita sekä neulemekko. Paita myytiin kahdella eurolla, mekko kolmella. Ainoa, joka vähän tuossa mekossa häiritsee, on nuo ihme pampulat. Ne saa siitä poiskin, kunhan jaksaa paneutua asiaan.

Tänään sain kutsun Kimara kirppikselle, ja niin sitä sitten mentiin. Vaatteita sieltäkin lähinnä löytyi. 

Ihana puolihihainen neulepaita, edessä sydän ja takana lukee teksti "Rockabilly baby". Hieman nyppyinen, mutta kehtasi siitä silti 3 euroa maksaa. Puolihihaisia neulepaitoja ei montaa löydä.


Kesätunnelmat iski heti kun tämän näin. Ihana "liehuhihainen" toppi! Kaikki strassit paikallaan eikä kuvakaan ole haalistunut. Hintaa oli se 3 euroa tälläkin.

Tämä oli pakko ostaa tekstin (Muffins are just ugly cupcakes) takia. Väri, teksti ja tuo hopea tuossa iski heti silmään! Tää on ärtsy ;D Hintaa oli vain 2 euroa. Printit on hyvässä kunnossa, eivät kuluneet. Ei paha.

Koska tänään on myös ystävänpäivä, pitihän tämä herttainen tyyny ostaa kotia sulostuttamaan. Sitä on hyvä halia ja ruttailla. Käsien kohdalta täytteet ovat hieman karanneet, ei muuta vikaa. Hintaa halittavalla oli 2 euroa.

Hieman jäi pelkän Kimaran jälkeen kierros vajaaksi, joten suuntasin kohti Juppalan isoa kirppista. Tätä laukkua katselin pöydässä varmaan neljästi ennen kuin annoin mieliteolleni vallan ja ostin sen. Hyväkuntoinen laukku, vähän käytetty, sisätaskukin täysin ehjä. Lähti matkaan 4 eurolla.

Kierroksen ainoa astia. Olkoonkin jyrsijän naamakuvalla koristeltu, niin kissan ruokakupiksi menee. Eipä tuo sitä huomaa ahmiessaan millaisesta kiposta se ruoka tarjoillaan. Hinta 1,50e.

4 kommenttia:

 1. Kivoja. Mä tykkään tosta pompulatunikasta tosi paljon. Hetki piti miettiä onko ne pompulat kivat vai ei - mutta joo, kyllä ne on! ;)

  VastaaPoista
 2. Musta kans nuo pompulat itse asiassa tekevät tuosta mekosta erityisen! Muuten olisi jäänyt multa kyllä huomaamatta ;) Siis mekko itsessäänkin on kiva, mutta itse huomaan kaikki erikoiset ja värikkäät jutut aina ensimmäiseksi ja etsin oikein sellaisia :)

  VastaaPoista
 3. Nuo kirkkaat pampulat otin kyllä pois. pitäisi vielä löytää omaan tyyliin paremmin sopivat :)

  VastaaPoista
 4. Noh, oikeastaan en itse kirppistele eli osta vaan myyn aikojen saatossa kertynyttä tavaraa blogissani.
  Oletko ostanut itse keneltäkään jolla on blogi?

  Tavarat nähtävillä blogissani ja pitäisi lisätä kunhan ehdin kuvata.

  VastaaPoista