tiistai 8. maaliskuuta 2011

Lauantaisaalis

Lauantaina kirpparikierros Hämeenlinnassa tuotti hyvän tuloksen. Aloitettiin Kantolan kammarista, josta löytyi kaksi vaatetta. Ensimmäinen oli ihana harmaa poolokauluksellinen t-paita kahdella eurolla. Paita vaikuttaa käyttämättömältä, ei nyppyjä eikä muita pikkuvikoja, joten kuntoonsa nähden paita oli halpa.

Samalta kirpputorilta, itseasiassa samasta pöydästä vielä, löytyi ensi kesää ajatellen pussihousut. Polveen asti ylettävät farkut, joiden lahje on pussitettu. Kunto on näilläkin todella hyvä eikä hintakaan kirpaissut; 3 euroa.

Samalta kirpputorilta löytyi myös kirja Liisa Ihmemaassa, mutta valitettavasti en nyt saanut kuvatuksi sitä :/

Kammarin jälkeen vaihdoimme Suurkirpputorille, josta ei valittavasti tällä kertaa löytynyt mitään. Eikä myöskään Hämeentien kirpputorilta. Hermanniin pystyi taas luottamaan :) Montaa kertaa en ole sieltä tyhijn käsin ulos kävellyt, eikä tarvinnut tälläkään kertaa tehdä niin. Ihana collagekankainen aamutakki 5 eurolla. Ihastuin takkiin ennen kuin edes huomasin siinä tuon pienen Hello Kitty- kuvion. Kylpytakin jäätyä pieneksi, tämä oli kiva löytö. Näitä ei kirpputoreilla hirveesti tarjota.

Hermannilta löytyi myös ihanat pehmoiset trikoohousut 1,50 eurolla. Jalassa tuntuvat pumpulilta. Ovat oikein mainiot tunikan kanssa tai unipöksyinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti