keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Yllätysreissu Hämeenlinnaan


Tänään tuli päivällä ilmoitus, että Hämeenlinnaan on mentävä, joten niin sitä mentiin. Kun äiti käskee, niin silloin mennään. Ja kun sinne asti mennään, pitäähän sitä kirpparille päästä. Ainakin yhdelle. Tällä kertaa kirppariksi valikoitui Herman's second hand. On muuten yks mun lempikirppiksiä. Tän päivän aarteista kaikki ovat siis löytyneet sieltä.

Jouluinen ovikoriste, jolla on hyvä toivottaa vieraat tervetulleeksi kotiini. Kun kaikki jouluverhot ovat punaisia, niin muut koristeet saavat olla jotain muuta. Enkeleitä ja tähtiä, valkoista ja kultaa. Hintaa koristuksella oli 1 euron verran.


Tämä kummallisen näköinen häkkyrä on viinipulloteline. Tietysti kuvaa havannollistaisi se viinipullo telineessä, mutta kun moista pulloa ei nyt tähän hätään löydy. Isompiin "kuoppiin" tulee pohja ja pienempiin kaula. Siinä pullo sitten köllöttelee. Hintaa telineellä oli kokonainen 1 euro ja siihen menee kuusi pulloa.


Sitten löytyi ihan kuppeja. Tämmöisiä kuppeja tarvii aina: karkeille, kissalle ruokakupiksi, kokatessa raaka-aineille, jälkiruokakupiksi jne... Hintaa näillä viidella kupilla oli 50 snt ja ehjiä olivat.

Sitten vielä tossukat. Ten Pointsin kengät kokoa 37, hintaa 3€. Hyvät jalassa kävellessä sekä ajaessa. Ihanat töppöset, joihin voi vaan hypätä vauhdissa eikä tartte miettiä nauhoja tai muita.

1 kommentti:

  1. Mummoa kummastuttaa neidon pienet jalat: miten voi noin pieni olla? Söpöt on tossut, Mummon koossa ne olis jo kirkkoveneet =)

    VastaaPoista