maanantai 27. syyskuuta 2010

Pehmoisia unia ja lasien kirjoa

Vapaapäivän kunniaks piti vähän käydä kirppiksellä, kun oli muutenkin asiaa kaupungille. Hoidossa oleva mummukoira unohti matkapakaasista särkylääkkeensä, joten pakkasin kakarakoiran autoon ja sit mentiin!

Eikös ole nätisti mulla pastat ja riisi esillä? Makaroni- ja riisipurkit on vanhoja karkkipurkkeja, spagettipurkki löyti kaveriksi Riihimäen Keskustakirppikseltä hintaan 50 snt. Turhan pieni se vaan on, ei mahdu kuin puoli pussia spagettia. Loput on sitten pussissa ja kaapissa :D Välihuomautuksena, kuvassa näkyvä Salaatit-keittokirjakin on vanha kirppislöytö!


Cola-addiktille Cokis-laseja!! Mulla on noita Mäkkärin colalaseja kaapissa enemmänkin, yhden olen tainnut itse Mäkistä hankkia. Muut ovat löytäneet tiensä tyköni kirppiksiltä tai kavereilta. Nämä lasit ovat kahdelta eri kirpparilta, edessä oleva violetti on Keskustakirppikseltä hintaan 10 snt. Tölkinmalliset lasit löytyivät Juppalantorin Suurkirppikseltä yhteishintaan 10 snt.

Sitten niitä pehmeitä unia. Suurkirppikseltä tein jokaisen vilukissan unelmalöydön: kaksi pehmeää flanellipyjamaa <3 Hintaa oli 2 euroa/pyjama, ja hinta sisälsi paidan ja housut. Näihin kelpaa talvi-iltoina saunan jälkeen käpertyä! Vielä villasukat jalkaan ja kuppi teetä niin on täydellinen vilunestovarustus. Ja teehen tulee laittaa hunajaa ja maitoa, niin on pehmoista sekin.

Löysin toki vielä kirpputorilta veljelleni pari paitaa, mutta fiksuna tyttönä laitoin ne pyykkikoneeseen ottamatta kuvia. Joten kuvat paidoista ilmestyvät myöhemmin, jos ilmestyvät ;)

2 kommenttia:

  1. Helmi-Mummo katselee kummissaan kun Pikku-Ihminen on tehnyt ihania löytöjä.

    VastaaPoista
  2. Tähän on pakko, näin jälkeen päin kommentoida, että tuo jäääkarhunpyjaman housut ovat menneet rikki. Lammaspyjama on kuitenkin edelleen käytössä :)

    VastaaPoista