keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Päivitystä pitkästä aikaaOho.. Kylläpä aika rientää. Koko kesä mennyt ihan ohi. Löytöjä on tehty, vaikka niitä en ole muistanut kuvata ja lisätä tänne blogiin. Näin syksyn tullen on hyvä siis ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhdistäytyä tämän suhteen. 

Eilen tuli käytyä Hämeenlinnassa kirpparikierroksella ja nyt on aarteet jo kuvattukin! 


Kantolan kammarista löysin itselleni kauan kaivatun lyhdyn parvekkeelle. Onneksi näitä oli samassa pöydässä kaksi samanlaista, sillä äitini ihastui myös tähän lyhtyyn ja halusi sellaisen myös. Väri on kauniin utuisen vihreä ja lyhty on malliltaan 6-kulmainen. Metalliosassa on tähtiä ja laseissa on hiottuja tähtiä. Lyhty on uusi, tai ainakin uudenveroinen, eikä hintakaan päätä huimannut: 3e. 

Hämeentien kirppikseltä, entiseltä Startorilta, löytyi nämä kolme kaunista lumihiutaletta valaisemaan pimeitä syysiltoja ennen lumen tuloa. Kyseessä on 3 Partyliten tuikkualustaa. Hintalappu on typerästi teipattu tuohon päälle, jolloin kaunis hopeanvärinen kuviointi hieman kärsi, mutta muuten ovat kyllä uuden veroiset. Nämäkin olivat varsin sopuhintaiset eli 1 euro/ kappale. Tietääkseni nämä Partyliten tavarat eivät ole kovin edullisia uutena ostettuina.


Tämä oli kyllä päivän löytö! Käytännöllisyydestä en pienintäkään hajua, mutta hyvälle mielelle tästä tuli :D Tämä saattaa olla jopa toimiva, sillä ulkonäön perusteella on ollut käytössäkin. Jos ei toimi, hyvän koristeen siitä saa keittiöön. Hintää lemmukaisella oli 80 snt ja löytöpaikka Herman's second hand.


Menomonot löytyivät samasta paikasta kuin lemmukainenkin eli Hermannilta. Menevät hyvin nyt alkusyksystä ja varsinkin ensi kesällä. Hintaahan oli kaikki 50 snt, joten en koe itseäni huijatuksi ;) 

Terkut karvakorvalta! P.s. Kuvat saa isommiksi klikkaamalla kuvaa :)

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää ostokset! Sukat odottaa puikoille pääsyä. Vähä meinais laiskottaa...
    t. HelmiMummo

    VastaaPoista