tiistai 3. huhtikuuta 2012

Hinnat pilvissä

Ylen sivuilta löytyi uutinen siitä kuinka kirppishinnat karanneet taivaisiin. Olen huomannut samaa itse. Arabiaa ja muuta myydään entistä enemmän kirppareilla, kun ennen ne vietiin osto- ja myyntiliikkeisiin. Usein rikkinäisellä ja ehjällä on sama hinta laitettu hintalappuun. Tietysti, enemmänhän niistä saa kun itse myy, mutta joten harmittaa kun kirpputoreilla on enemmän ja enemmän näitä "Arabian myyjiä".

Muukin tavara on myös nostanut hintaansa. Ennen kirpputorien tarkoitus oli myydä turha roju pois nurkista roskiin heittämisen sijaan. Nykyään kirpputorille mennään tekemän tiliä. Lehdistäkin löytyy ilmoituksia, joissa tullaan hakemaan/ostamaan tavaraa kirpputoreille. Jotenkin nuo "tappavat" kirpputorin ideaa. Mutta edelleen sieltä niitä aarteita löytyy, pitää vaan jaksaa etsiä :)

1 kommentti:

  1. Totta joka sana tuosta hinnannoususta. Eräässä tunnetussa sosiaalisen median kanavassa on mukavia sivustoja, joissa vielä toteutetaan vaihdantataloutta. Itsekin taannoin sain kahvipaketilla oikein uskomattoman aarteen! Tosin sielläkin meinaa olla niitä ilmoituksia, joissa "vaihdetaan" jotain rahaan, hmph! Kirpparit silti kunniaan! Kiva blogi sinulla, taidanpa tulla toistekin :)

    VastaaPoista