torstai 22. maaliskuuta 2012

Keittiöaarteita

Tänään tuli koluttua pitkästä aikaa pari Riihimäen kirpparia. Juppalan kirppis, Kimarakirppis, Kierrätyskeskus ja Makasiini olivat vuorossa.

Kuvassa näkyvä valkoinen kulho löytyi Juppalan kirppikseltä. Hintaa sillä oli 4 euroa ja se oli halpa. Kulho on Arabian Kesti-sarjaa, käytetty mutta täysin ehjä. Tilavuudeltaan kulho on jotain 1 -2 litran väliltä.

Makasiini oli uusi kirppis Kierrätyskeskuksen lähellä. Sitä pitää Riihimäen Idäntyö ry. Tila on pieni, mutta valikoima uusi. Myynnissä on myös yhdistyksen omaa tuotantoa, kuten meikkipusseja.  Tällä kertaa ei sieltä eikä Kierrätyskeskukselta löytynyt mitään, mutta...

Keittokirja Yksinkertaiset yhdessä ja ihana Ikean lohikäärme-spaghettikauha löytyivät Kimaralta. Kumpikaan ei ole tällä kertaa minulle, vaan keittokirja menee "lahjana" ystävälle (lainausmerkit, koska piti tarkista ettei hänelle sitä ja näin ollen ei ole yllätys) ja kauha toiselle ystävälle, joka yritti ostaa oman kauhani :D Edullisia löytöjä kumpikin, hintaa kirjalla oli 4 euroa ja kauhalla 0,50 euroa. Kunnoltaan kumpikin on hyvä, mitä nyt myyjä oli tyhmänä teipannut hintalapun kanteen kiinni, ja se vähän söi kannesta väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti