perjantai 23. maaliskuuta 2012

Aurinkoinen päivä

Auinko paistoi, linnut lauloi ja jäät sulivat. Sellaista tapahtui tänään kun menin Riihimäen keskustaan kahvittelemaan ja keskustelemaan erään naisen kanssa. Siellä kahvilassa sain idean lähteä Hämeenlinnaan äidin luo ja kirppareillehan sitä eksyttiin reittinä Suurkirpputori, Kantolan kammari ja Hämeentien kirppis.

Suurkirpputorilta löysin ystävälle hiusnipsun, sellaisen linnunnokan (unohdin tietysti kuvata!) 2 eurolla. Uutena ostin. Itselleni löysin ihanan kirjan mausteista! Vain kaks euroa. Kirjasta näkee, että ei ihan uusi ole ja takakannesta löytyi Anttilan hintalappu, joka kertoi kirjan alkuperäisen hinnan olleen 119,00 markkaa. Ei mikään halpa opus!

Kantolan kammari oli tällä kertaa minun kohdalta tyhjä arpa, mutta äiti löysi itselleen omia aarteitaan. Hämeentien kirppiksellä oli minullakin taas uuria ja löytyi hyvät kotihousut. Mustat collagehousut hintaan 3 euroa, M-koko. Merkiä en pistänyt mieleen, pääasia oli että niissä oli taskut ja resoria myös lahkeissa. housuissa ja sisäreisissä pientä nyppyyntymistä, mutta johtuu vain käytöstä

Kotimatkalla kävimme pienen mutkan Turengissa. Sieltä tarttui matkaan punainen Mazda. Mutta siitä lisää huomenna ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti