lauantai 3. huhtikuuta 2010

Kirpputorit

Nyt on hyvä hetki listata kirppikset ja vastaavat, joilla tulee käytyä. Listaan vaikka kaupungeittain.

Hämeenlinna:
* Startori rautatieaseman tykönä. Kohtuu hyvä valikoima, sopivan kokoinen ja kivasti jaettu eri huoneisiin. Myynnissä myös huonekaluja. Mukava henkilökunta. Kahvio.
* Kantolan kammari Kantolassa. Pienehkö kirppis vanhassa tehdashallissa. Noin kolmannes pöydistä tyhjiä, mutta valikoima silti jees. Myynnissä paljon Arabiaa ja Iittalaa, sekä muita vanhoja astoita sekä esineitä. Ei juurikään huonekaluja. Kahvio.
* Herman's second hand Kaurialassa. Kahteen osioon jaettu (pöydät ja vaaterekit), mukavan kokoinen kirppis, valikoima hyvä, mutta toisinaan hieman tyyriit hinnat. Huonekaluja ei ole montaakaan.
* Hämeenlinnan suurkirpputori Kantolassa. Todella tilava kirpputori vanhassa tehdarakennuksessa. Valikoimaa riittää, vaikka pöytiä olisi tyhjänä reilustikin. Myös tyyriitä hintoja havaittu. Samoissa tiloissa myös huonekalumyyntiä, kirjamyyntiä ja kahvio.

Riihimäki:
Kimara kirppis Mattilassa. Kolmessa huoneessa toimiva kirppis. Hyvä valikoima, myynnissä myös uutta tavaraa sekä huonekaluja. Mukava henkilökunta. Kahvio.
* Juppalantori Peltokylässä. Todellä suuri valikoima, pöytiä ehkä jo liikaakin. Myynnissä myös uutta tavaraa. Samoissa tiloissa toimii myös Retro Café.
Kierrätyskeskus Mattilassa. Kahdessa huoneessa kaikenlaista tavaraa myyvästä keksuksestä löytyy niin huonekalujen jalkoja kuin astoitakin. Mukava henkilökunta.

Loppuun on hyvä laittaa vielä epävirallinen lista Suomen kirpputoreista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti