torstai 6. helmikuuta 2014

Siniset ja valkoinen

Tänään oli huono päivä töissä ja laukkuunkin oli valunut eväistä möhnää, joten suuntasin töiden jälkeen Humanalle katsomaan, josko löytäisin uuden käsilaukun. Jostain syystä nakkisoosin roiskeet tuolla laukun vuoressa rupesivat oikein kovasti ällöttämään.

No eihän sieltä mitään laukkua löytynyt, mutta päätin hyödyntää Humanan päivänhinnan (1,50 euroa valikoidut tuotteet) ja ostin kolme neuletakkia.


Ensimmäisenä silmiin osui tämä HenkkaMaukan sininen neule kokoa M, todellisuudessa lähempänä L. Liian iso siis, mutta tarkoituksella. Kylminä päivinä sitä kaipasi paksua lämmintä neuletakkia, johon on hyvä kääriytyä. Plussaa tuli taskuista.

Tämän huomasin, kun yritin löytää valkoisia neuletakkeja, aika saavutus kyllä. Oxmon neule on väriltään tuollainen sinisenvioletti (indigonsininen kenties) ja kooltaan M, vastaa vielä hyvin kokoaan.

Ja vihdoin minulla on valkoinen neuletakki! Omistan kyllä valkoiset "hihat" jo eli boleron, mutta ei se ole kuitenkaan sama. Onlyn neule on kokoa L, ehkä kuitenkin lähempänä M. Tämä kävi varmuudenvuoksi valkaisukylvyssä, vaikka en mitään pinttymisä tai varimuutoksia huomannutkaan, mutta nyt niitä ei pitäisi edes olla.

Humanaan kannattaa ehdottomasti mennä tutkimaan tarjouspäivillä, silloin tekee hyviä löytyjä. Muuten siellä on vaatteet aika lailla samoissa hinnoissa kuin kaupoissa, välillä tuntuu olevan jopa kalliimpiakin.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sun ny kelepaa! Vaikkei laukkua löytynykkään.. Herra haulle rapsutuksia ja terveisiä :) -Iida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä sen laukunkin vielä löydän, vaikka sitten kaupasta :D Herra Hau kiittää rapsutuksissa ja vispaa hännäällään terkut takas :)

      Poista