sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Haastettu! :)

Uutta postausta on kyselty. Nyt tulee, mutta tällä kertaa vastaan Onahan esittämään haasteeseen. Seuraavaan varsinaiseen postaukseen menee hetken aikaa. Kärsivällisyyttä, ystävät. :)

Mutta haasteen kimppuun! :D

Kuinka usein kirppistelet?
Vaihdellen. Saattaa mennä kuukausiakin käymättä, mutta toisinaan saatan käydän kerran, kaksi viikossa. Joka kerta en välttämättä löydä edes mitään :)

Miksi kirppistelet?
Jaa-a. Pienituloisena sitä ei raaski välttämättä kaupasta ostaa ihan kaikkea, kun käytettynäkin löytää hyvää. Enkä myöskään raaski heittää hyväkuntoista tavaraa itse roskiin.

Millaisilla kirppareilla käyt?
Pääasiassa itsepalvelukirppiksilla, koska perinteisiä kirpputoreja ei juuri järjestetä. Kierrätyskeskuksissakin tulee vierailtua. 


Ostatko usein periaatteella "kun halvalla sai"?
Ostan, varsinkin vaatteita ja astioita :D Yritän kyllä hillitä itseäni, ja usein onnistunkin, mutta... Toisaalta vaatteiden suhteen yritän päästä siheen pisteeseen, että joka kerta uusia ostettuani laitan vanhoja kiertoon.


Millainen kirppistelijä olet? Pengotko rauhassa vai vilkaisetko vain?
Tulee tehtyä sekä että. Jos pöytä on kovinkin sotkuinen, ei sitä tee mieli jäädä penkomaan, ellei ensi vilkaisulla jotain mielenkiintoista nää. Mulla pöydän siisteys vaikuttaa paljon.


Parhaat löytösi?
Nyt tuli vaikea kysymys. Niin paljon kaikkea on löydetty. Lemmikkitavarat ilahduttaa aina, koska niitä on vähän kierrossa ja uutena maksavat paljon. Toisaalta, harvemmin kotiin tulee raahattua tavaraa tai vaatetta, josta ei pidä. Mitään huippulöytöä ei ole tainnut tulla eteen.


Mitä yleensä ostat kirppiksiltä?
Vaatteita, kirjoja, astioita ja käyttötavaraa. Joskus sisustusrompettakin. Paidat, kengät ja mukit tulee pääasiassa hankittua kirpputorilta :)


Mitä et osta kirpputorilta?
Alusvaatteita ja korvakoruja, ihan hygieniasyistä. Enkä myöskään meikkejä. 


Pidätkö itse kirppispöytää?
Kerran olen pitänyt ja kokemus jäi positiivikseksi. Voisin pitää uudestaankin kyllä :)


Onko jotain mitä et voisi viedä myyntiin?
Kirjoja. Ostan itselleni sellaisia kirjoja, jotka oikeasti haluan hyllyyni ja joita tulee luettua uudemmankin kerran. Sama on dvd-elokuvien kanssa.


Sovitatko vaatteita vai ostatko kokeilematta?
Pyrin sovittamaan kyllä. Vaatteiden koot kun vaihtelee aina valmistajasta riippuen. Kengät sovitan myös, sillä mulla on hankalan mallinen jalka.


Bloggaatko kaikki ostokset?
Yritän ainakin. Tosin nyt on sellainen tilanne, ettei pääse kuvailemaan. Enkä halua tehdä blogimerkintää ilman kuvia, koska koen ne kuvat olennaiseksi osaa sitä merkintää.


Löytö, jonka haluaisit vielä tehdä?
Nyt tuli vaikea. Pitkään etsin viinipullotelinettä, mutta senkin olen jo löytänyt. Hmmhmm... Iso koiranpeti oli kyllä ihan mahtava :D


Nyt tämä haaste pysähtyy minuun, eli en sitä itse laita eteenpäin. Mutta se on siinä vapaasti napattavissa ;D

4 kommenttia:

  1. Oletko ostanut kirppariblogeista?

    Laitoin tavaraa myyntiin blogiini ja kauppa tuntuu käyvän.

    VastaaPoista
  2. Kukkuu! Koska saadaan lukea taas kuulumisia? T. Epätietoinen HelmiMummo Etelä-Hämeestä

    VastaaPoista
  3. Heippa! Täällä uusi lukijasi ja aikamonen kirppisfani!! tervetuloa myös romulyyli-blogiin, toivottaa riitta sinikka.

    VastaaPoista
  4. Ihanaa kun löysin blogisi, sillä itsekin mielelläni kirppiksellä kuljen aina kun ehdin. Samoilu kirpputorilla on jo puoli hoitoa. Ei tosiaan tarvitse aina löytääkään mitään. Itsekin olen muutaman kerran myynyt sellaisellakin kirppiksellä jossa itse ollaan paikalla myymässä tavaroita. Muutaman kerran olen pitänyt toisella kirpputorilla loossia melkein puoli vuotta putkeen. Jäin siis koukkuun. Silloin ehti minustakin tulla tosi kirpputorilainen. Siellä on niin mukava henki, oppi tuntemaan toisia myyjiäkin.

    VastaaPoista